Domácí čokoláda - tuhá

19. května 2012 v 9:24 | ♥Mariana♥ |  Sladké
Formičky z adventního kalendáře postačí na vyrobení výborných ozdob na koláč či dort nebo jen tak na malé čokoládičky, můžete také použít formičky větší.

Ingredience:
300g cukru moučky
100g kakaa
350g 100% tuku
150g sušeného mléka
1 balíček vanilkového cukru

Postup:
Tuk rozpustíme, ale nesmí se vařit.
Přidáme ostatní suroviny a vymícháme dohladka.
Můžeme přidat sekané ořechy, pokrájené rozinky nebo strouhaný kokos.
Domácí čokoládu lijeme do malých formiček, necháme v chladu ztuhnout a vyklopíme. Hotové čokoládové tvary můžeme použít na zdobení cukroví, dortů, pudinků nebo jen tak na mlsání.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 TomkoW TomkoW | E-mail | Web | 18. ledna 2017 v 11:21 | Reagovat

Máte spoustu zajímavých článků

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama