Kakaový perník

22. dubna 2012 v 12:53 | Majka |  Moučníky a Dezerty
Kakaová buchta, která vás dostane.


Ingredience:
1 hrnek mléka
1 vejce
1 lžíce medu
1/2 kosky másla (125g)
2 1/2 hrnku hladké mouky
1 1/2 hrnku moučkového cukru
2 lžíce kakaa
1 balíček prášku do perníku
1/2 balíčku prášku do pečiva
plech s vyšším okrajem

Postup:
Do teplého mléka, ve kterém jsme rozšlehali vejce, vmícháme rozpuštěný med a rozehřáté vychladlé máslo. Tekutou směs po částech vmícháme do mouky a promícháme s cukrem, kakaem, práškem do perníku a práškem do pečiva.
Těsto vlijeme na vymazaný a vysypaný plech a zvolna pečeme při 200°C po dobu 15 minut.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama